Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2012

ΗΤΤΑ ΜΕ ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ...

Έχοντας μια πολύ κακή παρουσία στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα η Αναγέννηση δεν τα κατάφερε και ηττήθηκε στο Σιδηρόκαστρο Σερρών από τον τοπικό Εθνικό με 2-0.

Όντας καλύτερος ο Εθνικός στο πρώτο ημίχρονο(χωρίς βέβαια να απειλήσει ιδιαίτερα την ομάδα μας) κατάφερε να προηγηθεί λίγο πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 40’ με σουτ του Γαϊδαρτζή, σε μια φάση όμως που τραυματίστηκε ο Τζάνης και οι παίκτες της Αναγέννησης περίμεναν να τηρηθεί fair play.

Στο δέυτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά, έχοντας δοκάρι με τον σκόρερ Γαϊδαρτζή, στο 53’, ενώ από εκεί και πέρα οι «κιτρινόμαυροι» ισορρόπησαν και προσπάθησαν για την ισοφάριση χωρίς όμως κάποια καλή ευκαιρία. Στο 70’ όμως ο Γαϊδαρτζής και πάλι με σουτ έκανε το 2-0 και σχεδόν καταδίκασε την Αναγέννηση στην πρώτη της ήττα. Στο τελευταίο 20λεπτο ο Σάκης Θεοδοσιάδης τα έπαιξε όλα για όλα περνώντας και τον Βενέτη στη θέση του Δούκα, η ομάδα πέτυχε ένα γκολ με τον Αθανασιάδη που ακυρώθηκε ως επιθετικό φάουλ και τελικά το σκορ δεν άλλαξε.

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ: Αναστασίου, Σάββας, Τζάνης (41' Μυργιώτης), Δούκας(73' Βενέτης), Πάτρας, Γκουγκούδης, Χατζηρίζος, Κρανιώτης(68' Υφαντής), Ρόβας, Μπουντούρης, Αθανασιάδης. 


«ΜΙΚΡΑ» ΑΠΟ ΤΟ ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟ:
  • Τραγικός ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου του Εθνικού λόγω και της ασταμάτησης βροχόπτωσης στη Μακεδονική πόλη, δυσκόλεψε τις προσπάθειες των δύο ομάδων.
  • Πολλά χρόνια έιχαμε να δούμε την Αναγέννηση να σπαταλάει ολόκληρο 90λεπτο χωρίς να κάνει ούτε μια κλασσική φάση.
  • Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε ο Τζάνης στο πρώτο ημίχρονο μετά από τραυματισμό, χωρίς να υπάρχει ανησυχία.
  • Κι ένα στατιστικό: αυτή ήταν η πρώτη ήττα του Σάκη Θεοδοσιάδη στον πάγκο της Αναγέννησης αλλά και γενικά στην μέχρι τώρα προπονητική του καριέρα, μένοντας αήττητος κάτι λιγότερο από ένα ημερολογιακό έτος. Αντίστοιχα, ήταν και η πρώτη ήττα των «κιτρινόμαυρων» από τον Ιανουάριο.
  • Την επόμενη Κυριακή η Αναγέννηση υποδέχεται τον Αιγινιακό στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής.


Τα υπόλοιπα αποτελέσματα της 6ης αγωνιστικής του Β’ ομίλου της Football League 2:
ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ - ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ 3-2
ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ - ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ 1-0
ΚΑΣΣΙΟΠΗ - ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ 5-0
ΔΟΞΑ ΚΡΑΝΟΥΛΑΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ 1-2
ΤΥΡΝΑΒΟΣ - ΖΑΚΥΝΘΟΣ (ΔΕΥΤΕΡΑ)