Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2013

ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η "ΔΑΙΜΟΝΟΠΟΙΗΣΗ" ΤΩΝ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Στην Αστυνομική Διεύθυνση Καρδίτσας θα μεταβούν αύριο εκπρόσωποι της διοίκησης της Αναγέννησης όπου πέρα απο τη σύσκεψη που θα γίνει για τα μέτρα ασφαλείας στους αγώνες με Εθνικό Γαζώρου και ΠΑΟΚ (την ερχόμενη Τετάρτη για το Κύπελλο) θα συζητηθεί και το πρόβλημα που προέκυψε με την απαγόρευση των μετακινήσεων των φιλάθλων αλλά και με υπερβολές που οδήγησαν ακόμη και σε αποχή των οργανωμένων φιλάθλων της ομάδας (ULTRAS) απο το γήπεδο.

Η απαγόρευση των μετακινήσεων στέρησε τη δυνατότητα απο εκατοντάδες φίλους της Αναγέννησης να μεταβούν τόσο στο ιστορικό μάτς της ομάδας στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ, όσο και στο πρόσφατο παιχνίδι στο Αλκαζάρ με τον Τύρναβο. Παιχνίδια που όπως αποδείχθηκε δεν εμπεριείχαν την παραμικρή ανησυχία για δημιουργία επεισοδίων.

Η πλευρά της Αναγέννησης θα ζητήσει να αρθούν οι απαγορεύσεις και να μην υπάρξει "δαιμονοποίηση" των φιλάθλων στους εντός έδρας αγώνες της ομάδας.

Απαντες στην ομάδα είναι κατά της βίας, κατά των εκτρόπων που δημιουργούνται στα γήπεδα αλλά και κατά μιας συνολικής τυφλής απαγόρευσης που οδηγεί στη "δαιμονοποίηση" που προαναφέραμε. Αν υπάρχουν υπεύθυνοι για έκτροπα στα γήπεδα πρέπει να τιμωρούνται κι όχι να την πληρώνει όλος ο κόσμος.

Πολλές απο τις αιτίες όλης αυτής της αντιμετώπισης κρύβονται στα επεισόδια που έγιναν στο Αλκαζάρ στο φιλικό της Αναγέννησης με τη Λάρισα. Και τότε όμως όπως θυμόμαστε εκείνοι που δημιουργησαν τα επεισόδια ήταν οπαδοί (μεμονωμένοι κι όχι το σύνολο) της ΑΕΛ κι όχι οι φίλοι της Αναγέννησης. Ολα αυτά θα τα θέσει αύριο η διοίκηση της Αναγέννησης στους αρμόδιους.